• Lærke Thømming

del 1. NUS Mit frivillige arbejde for diabetes forenigen


Hej venner!

Som nogle af jer måske allerede ved så arbejder jeg frivilligt for diabetes forenigen. SÅ jeg tænkte jeg ville fortælle lidt om hvad det egentligt er jeg render land og rige rundt og laver.


#NUS!

Jeg er en del af NUS, nus lyder ikke som det mest sexede i verden, men nus står for National unge styrer gruppe. Vi er 4 unge diabetikere i NUS og sammen står vi for forskellige unge aktiviteter og projekter. Vi arbejder også sammen med diabetes foreningens ungegrupper i alle landets regioner.


Den første af mine diabetes helte jeg vil introducere for jer er, Nete som også sidder i NUS. Nete er formand i ungegruppen i region hovedstaden. Mig og Nete arbejder sammen på "Mentorprojektet" *Find også mit opslag om mentor projektet her på bloggen.


Diabetes helt nr. 2!

Amalie er forman i region midt jylland og sidder også i NUS med mig og Nete. Ja vi er mange stærke damer her. hihi


Diabetes helt nr. 3

David er ene mand og formand for NUS. Han holder bl.a styr på dagsordenen for vores møder så snakken ikke kører helt af sporet.

David er formand i region midt jylland!

Som i nok kan se er jeg omgivet af en masse formænd! Jeg er ikke selv formand, men nyder godt af ungegrupperne og Jeg har dyb respekt for de søde formænds arbejde.

Se Mit frivillige arbejde for diabetes forenigen del 2. for at læse meget meget mere om ungegrupperne! hvad laver vi egentligt der? og hvordan bliver man en del af det sjove?!


30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle