• Lærke Thømming

Min Diabetes historie


Mit navn er Lærke , jeg er 23 år gammel, bor i København også har jeg diabetes.

Her kan i se mig som lille bitte. Jeg var nemlig kun 5 år gammel da jeg fik type 1 diabetes. Jeg havde i 2-3 dage været så tørstig at jeg skulle tisse så meget at jeg ikke kunne sove om natten mere. Det lyder rigtig komisk, men det var slet ikke så morsomt i virkeligheden. - Derfor tog min mor mig med til en praktiserende læge som tog mit blodsukker, ligesom jeg nu selv gør mindst 4 gange og helt op mod 20 gange om dagen. Han kunne hurtigt konstatere at jeg havde diabetes. Det næste jeg husker er min grædene mor i en telefon boks (ja det er så længe siden). Hun ringede min morfar op og imens hun græd ind i røret råbte hun "du skal ikke sige det til mor så bliver hun også bare ked af det". Jeg var kun 5 år gammel, så jeg vidste ikke hvad der skulle ske nu. Jeg havde slet ikke forstået at jeg var syg. Det næste jeg husker er min indlæggelse på hospitalet hvor jeg nu boede, i hvad jeg husker som op mod en måned. Det var starten på mit diabetes liv.

Idag har jeg haft type 1 diabetes i 18. Det er mig som står ved siden af billedet. Hver dag med diabetes er en kamp. Langt svære end de fleste tror.

Jeg håber i vil læse med her på! Kommenter rigtig gerne og fortæl mig jeres diabetes historie ♥


#Diabetes #type1 #type1

75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle