• Lærke Thømming

De bedste Facebook grupper og Instagram profiler


En ting som jeg elsker elsker at have i min hverdag med diabetes, er de store facebook grupper for diabetikere på facebook, her kan man spørge om alt! der er ingenting som er pinligt for vi er alle i samme båd, og her kan man altid finde gode råd!

Derfor tænkte jeg at jeg lige ville dele dem med jer her!

Hvis i følger grupperne vil i sikkert også støde ind i mig, jeg er ret aktiv. hihi .

Diabetes type 1 https://www.facebook.com/groups/dt1dk/?fref=ts

Hovedstadens Netværksgruppe for voksne med type 1.

diabetes. https://www.facebook.com/groups/317659048322731/?fref=ts

Diabetes i Danmark (os med type 1)

https://www.facebook.com/groups/didt1/?fref=ts

Disse tre grupper er mine favoritter. Man skal bare også forvente at der er mange medlemmer så ens facebook startside bliver fyldt med diabetes spørgsmål når man er blevet medlem! derfor er det måske en idé kun at melde sig ind i en enkelt til at starte med. Den største gruppe er Diabetes type 1 så her finder man hurtigst svar på diverse spørgsmål. Plus hvis man følger med i de andres spørgsmål så bliver man nogle gange endnu klogere på diabetes generelt.

En anden ting som er super fedt ved de her grupper er at der ofte er nogle som skriver at de er kommet ud af døren uden strips eller nåle eller insulin, og fluks er der nogle som skriver som er i nærheden af ham eller hende og de mødes hurtigt og udveksler "gadgets". Det er super rart at vide at man har et sikkerhedsnet, fordi alle har prøvet at komme hjemmefra uden diabetes tasken eller med en tom pen! så vi kender det allesammen. (-:


Jeg fik mig også en åbenbaring da jeg opdagede alle de instagram brugere som skriver om diabetes! prøv selv at søg på #type1 #diabetes #diabetic og se hvor mange sjove sider man kan finde! Det er super fedt at se alle dem ude i verden som kæmper med præcist de samme ting som os hver dag.


158 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle