• Lærke Thømming

Min mut laver, soyabønne spagetti, what det kan umuligt smage godt!HEJ VENNER ! Idag spiste jeg hos min mutti sammen med min momor. Min mor fortalte os om de her spagetti som er lavet af soya bønner og derfor har laaaaaaaangt færre kulhydrater og ikke alt det stivelse som normal pasta/spagetti. VI VAR SKEPTISKE! Min mor lavede en ret med champignon sovs og oksekød i tern med parmesan i sovsen og på toppen! MUMS! jeg må nok indrømme jeg var ret skeptisk, men efter at have smagt dem må jeg sige at de ikke smager af ret meget. Præcis ligesom med normal pasta er det sovsen og kødet som giver smagen. Jeg ved ikke med jer men med normal pasta oplever jeg at mit blodsukker stiger og stiger og stiger mange timer efter jeg har spist. Det kan ødelægge blodsukkeret for en hel nat! og ofte har jeg også svært ved at falde i søvn hvis mit blodsukker ryger i vejret. SÅ JEG ER FAN AF DEM HER!

15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle