• Lærke Thømming

Mine Diabetes apps!HEJ VENNER,

Bruger i nogensinde apps til at prøve på at få et overblik over jeres blodsukker? Her er mine bud på nogle gode apps som jeg bruger eller har brugt!

1:Den første jeg vil nævne hedder "Dagbog" men den er lavet til diabetikere. Her indtaster du dit blodsukker og hvad du spiser og evt. motion. Jeg har brugt den for at få et overblik over hvilke dage var gode og hvilke var knap så gode blodsukker wise. Ofte syntes jeg at hele dagen har været møg pga ET højt blodsukker. For mig er det rigtig vigtigt at kunne se hvor mange gode dage jeg har så jeg ligger rigtig meget mærke til dem. Ellers kan jeg hurtigt hænge mig i de dårlige dage og de høje blodsukre. Den her app giver dig et gennemsnit for dagen. Den har et lille diabetes monster som siger søde lyde og snakker til dig når du fortæller hvad dit blodsukker er. Den er skide sød!! Appen udregner også et cirka langtidsprøve tal, så får du ingen overraskelser næste gang du skal have taget din langtidsprøve! du vil allerede vide hvor du cirka ligger!


2:En anden app som jeg bruger rigtig meget lige nu, er diabetes foreningens kulhydrat app. Den er skide god fordi man kan se på billedet og sammenligne med det man har tænkt sig at spise. På den måde behøver jeg ikke veje min mad, eller regne så meget. Jeg kan sjusse mig frem, og det går rigtig godt!3:For få dage siden udkom en ny app som hedder Beyond type 1. Dette er en app som minder meget om instagram, men det er meningen at alle har type 1 diabetes og deler deres dag med andre. Jeg har lige downloadet den så jeg kender ikke alle dens features, men min første tanke er at den minder rigtig meget om instagram.


4: Pga. min diabetes kører min vægt op og ned heletiden. Derfor bruger jeg i perioder en app som hedder lifesum for at se hvor meget jeg egentligt spiser på en dag. På den her app fortæller du hvor meget du spiser hver dag også fortæller den dig om du spiser for meget eller om du måske spiser usundt. Jeg kan godt blive helt i tvivl om jeg tager på pga min diabetes eller om det er fordi jeg spiser for usundt så den her app hjælper mig med at om det er min diabetes og mængden af insulin som gør jeg tager på i en periode. Eller om jeg bare spiser for usundt. I perioder spiser jeg også for lidt og kan få det helt dårligt fordi jeg ikke får nok mad i løbet af en dag. Når man altid enten taber sig eller tager på så kan man både gå hen og overspise fordi "så kan det hele også bare være ligemeget" men man kan også havne i den anden grøft hvor man spiser så lidt som muligt for ikke at tag yderligere på. Jeg vil gerne indrømme at jeg har været i begge grøfte! DERFOR er den her app rigtig god så har du overblikket! spiser jeg for meget, for lidt? sundt nok?


Måske i kender nogle andre fede diabetes apps? skriv dem endelig til mig i kommentar feltet her under!

KNUS OG GOD DAG TIL DIG!


73 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle