• Lærke Thømming

Mit brev til Min Diabetes. Om accept.Til Min Diabetes

Jeg ved at mange kalder dig deres livs-ven, men du skal vide at vi to nok aldrig bliver venner. Du er min sygdom, ikke en del af mig, men ud af vores bekendtskab har jeg fået selvtillid, styrke og selv indsigt som er blevet en kæmpe del af mig. Ja det gør ondt. Ja det er den slemme slags. Ja det påvirker mit liv.

Jeg tror ikke på gud, kun på technologien fordi den reder mit liv hver dag. Jeg tror dog på at de stærkeste får de sværeste opgaver for ikke alle ville have stædigheden til at tag en kamp op med dig hver dag. De siger jeg skal acceptere dig. jeg siger jeg har accepteret at jeg aldrig kommer af med dig.

Vi to er ikke venner. Venner prøver ikke at tag livet af hinanden. Jeg er stolt af min krop og mit sind. Vi klarer det skide godt hver dag og vi forsætter, fordi vi skal leve et langt liv! Det er godt at vi er 3 mod en, fordi jeg har brug for støtten.

Mvh - Du ved godt hvem.


101 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle