• Lærke Thømming

Når jeg pakker til en rejse..Min Diabetes pakkeliste

Imorgen rejser jeg 5 dage til Berlin, så denne liste er for 5 dage.

Jeg har min clutch med alle mine normale ting med i min taske plus en boks eller pose med ekstra ekstra ekstra:

FORDI REGEL NR 1. NÅR MAN REJSER MED DIABETES ER, ALTID AT HA EKSTRA EKSTRA EKSTRA MED! så hvis og hvis og hvis.. så har du rigeligt !

Jeg har pakket:

3 Rapid penne

3 Trasiba (basal) penne

4 strips pakker

2 store pakker med trumler med nåle i. - jeg tror der er 10 i en pakke og der er 6 nåle i hver trummel så det er 120 nåle til min finger prikker.

Jeg har ekstra bateri'er med til mit blodsukker apparat.

Så har jeg en HEEEEEL masse insulin nåle. mere end nok!

Jeg har keton tisse strips med. Strips man tisser på som hvis viser om man har ketoner og hvor mange,

Jeg har også 2 juice i den her "pakke" men som egentligt er til fly turen.

2 pakker druesukker.

en ekstra finger prikker ( de er lavet af plastik og kan sagtens gå i stykker, det er ikke mere end en måned siden jeg knækkede min )

og et ekstra blodsukker apparat.

jeg har også plaster med til hvis jeg får vabler, ops ops ops, der står dog på de ikke må bruges hvis man har diabetes. Hvis man er på ferie hvor man går meget skal man holde øje med at sko ikke klemmer og laver mange sår.

Jeg heler langsomt, så derfor passer jeg altid ekstra meget på. plasterne skal man specielt ikke bruge hvis man i forvejen har nedsat føle sans !

Jeg tager dog plastaerne med alligevel, da jeg ikke vil have ødelagt min ferie pga en vabel og jeg derfor får så ondt jeg har svært ved at gå. haha..

EN ANDEN VIGTIG REGEL ER AT MAN ALTID SKAL HAVE DE HER TING MED OP I FLYVEREN OG IKKE I KUFFERTEN.

Jeg får altid en seddel med fra min sygeplejerske hvor de forklare på engelsk og fransk at jeg har diabetes og derfor har de her ting med. Den hjælper altid hvis jeg er i en fremmed lufthavn hvor de er mere tvivlsomme. Den er guld vejr!

Ofte tager de min juice i security og køre igennem en maskine som tjekker for stoffer, så det skal man ikke være bange for, det er helt normalt og de er rigtig søde og man får juicen tilbage bagefter.

Hvis du skal på ferie i år, SÅ RIGTIG GOD REJSE TIL JER ALLE !!