• Lærke Thømming

Får du også humør svingninger når dit blodsukker stiger eller falder? velkommen i klubben!Hej venner!

Kender i det med at ens humør ændre sig når blodsukkeret ændre sig? Det gør jeg ihvertfald.

Jeg ved at dette er en individuel ting, men jeg tror at mange af jer har det på PRÆCIS samme måde som jeg.

Mit humør hænger sammen med mit blodsukker, så når mit blodsukker stiger skifter mit humør, og når det falder skifter det igen.

Jeg har det specielt sådan at når jeg får et højt blodsukker så bliver jeg noget så sur på verden. ALLE ER BARE SÅ SUPER IRRETERENE ! Jeg er værre end en teenager. Jeg kan godt selv tænke at "Lærke du er sur fordi du er høj" men det laver ikke om på at jeg er irriteret på alt og alle.

Jeg siger ofte til min kæreste når jeg er høj så han ved at hvis han er irriterende lige om lidt, så er det nok mere fordi mit blodsukker er højt end at han rent faktisk er irriterende, men der er bare ikke noget jeg kan gøre ved mit humør før mit blodsukker er kommet ned igen.

Jeg oplever også at når jeg bliver lav så bliver jeg ked af det. For mig er det mest når jeg er MEGET lav. Indtil da kan jeg godt styre mig. Når jeg er MEGET lav, så kan jeg sidde og græde og grine på samme tid fordi jeg græder fordi jeg er lav. men jeg ved godt jeg kun græder fordi jeg er lav, så jeg griner fordi jeg godt ved at der egentligt ikke er noget at græde af. Så ser jeg først rigtig fjollet ud! hihi!

ps. lille fif.. selvom man har diabetes og er sur og er høj, så er det ikke nu at du skal sige "Du er sur, er du måske høj? burde du ikke tjekke dit blodsukker?" Når man godt ved man er høj så har man allerede tjekket det og har taget insulin. hihi ( og hvis ikke, så gør man det endnu mindre når nogle siger sådan :D haha )

Jeg er sikker på at dem af jer som selv har diabetes kan genkende humør svingningerne :) og hvis du ikke selv har diabetes, så forstår du måske bedre hvorfor vi nogle gange er grumpy uden grund.

Knus til alle jer :)


219 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle