• Lærke Thømming

Vidste du at du kan tjekke om din Cola er light ved at tjekke dens blodsukker?


JEP den er god nok..

Hvis du nogensinde har siddet på en restaurant og været i tvivl om du nu også har fået en light cola eller om den fanta du fik er fanta zero, så har jeg svaret!

Du kan nemlig tage din colas blodsukker - er blodsukkeret tæt på nul så er det light, er den "HI" eller 20eren så er det ikke en light!! Jeg er typen der altid siger "jeg skal have en cola zero og det er vigtigt det en zero"

og når de så kommer gående med min cola så siger jeg "og det var en zero ikke?" 50% af tiden kigger tjeneren på mig i panik! "ØØØHH Jooo? skal jeg dobbelt tjekke?" så får de hele smøren "Ja jeg har diabetes så jeg må ikke drikke normal cola" (jojo vi må gerne, men det er den nemmeste måde at få en tjener til at forstå at den skal være light!)

DET er også bare perfekt når man er i byen, - jeg ved at mange med diabetes ber om fx cola LIGHT og rom.. eller andre drinks men med LIGHT sodavand.. kan bartenderen måske høre du råber LIIIIIGHT gennem det nyeste justin bieber hit? NOPE ! for at undgå hele den scene med tjeneren og bartenderen har jeg nu lært at jeg bare kan teste blodsukkeret på mine drikkevarer! Se bare billederne her under! You may thank me later.. hihi God Sodavand uden høje blodsukre til jer alle!

(Tak til søde June som har lånt mig sine billeder, hun postede dem igår i en samtale om netop dette over facebook) :)
133 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle