• Lærke Thømming

Diabetes og D Vitamin mangel.HEJ VENNER !

Det er sådan at jeg rigtig ofte høre om mennesker med diabetes, ligesom jeg selv, som er meget trætte og prøver at finde ud af hvorfor! Så jeg ville lige kort fortælle jer at da jeg sidste år fik taget min årlige blodprøve hos søde Steno, så havde jeg kun 1/3 del d vitamin af hvad kroppen har brug for. Jeg har siden da været opmærksom på at mange af de diabetikere jeg har mødt på min vej også har d vitamin mangel, så hvad gør man så... MAN GOOGLER , og diabetes foreningen har skrevet lidt om at nogle læger faktisk mener at have fundet et link mellem diabetes både type 1 og 2, og d vitamin mangel.

Så jeg spiser d vitamin! i store mængder! hihi, næste måned skal jeg have taget blodprøven igen, jeg håber den er bedre!

Husk også at det er noget med at for at kroppen kan optage alt det d vitamin jeg nu spiser, så skal den bruge kalk, så ofte er der både d vitamin og kalk i de vitaminer man kan købe, og det er kun godt! så slipper du får at drikke de der 1-2 liter mæl om dagen - som jo ikke er særlig godt for blodsukkeret.

Knus fra mig!

Læs evt hvad diabetes foreningen siger om diabetes o d vitamin lige her http://www.diabetes.dk/aktuelt/nyheder/nyhedsarkiv/2013/diabetikere-mangler-ofte-d-vitamin.aspx


447 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle