• Lærke Thømming

Blodsukker apperater må ha en afvigelse på ret høj %! .. er du 6 eller 7, gør det overhovedet en forHEJ VENNER !

Vidste du at vi i Danmark tillader helt op mod 20% i afvigelse på blodsukker apparater? På skemaet nederst her under kan i se hvad det betyder for afvigelse i dit blodsukker. Det betyder fx at hvis dit blodsukker apparat har en 10% afvigelse så siger dit blodsukker apparat at du er 10 men afvigelse gør at du måske i virkeligheden er 9 eller 11 :) Jeg har prøvet at læse på de forskellige hjemmesider hvor jeg normalt bestiller blodsukker apparat men jeg syntes ikke jeg kan se at det er noget de skriver om. Måske jeg kan finde det i brugs forvirringen.

Men hvis vi i danmark tillader op imod 20% afvigelse, så skal vi som mennesker med diabetes huske ikke at banke os selv i hovedet fordi vi måske er 7 og gerne ville ha været 6. Fordi mere sikre er vores blodsukker apparater altså ikke.

Jeg syntes selv at det har været en øjenåbner da jeg fandt ud af dette, derfor tænkte jeg at der måske var andre som ikke kendte til disse facts. Jeg har fundet disse facts i et magasin skrevet af Bayer og linket er lige her hvis man har lyst til at læse lidt mere :)

https://diabetes.ascensia.dk/PageFiles/2963/simplewins_mag_1_2014_DK_web.pdf?epslanguage=da40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle