• Lærke Thømming

En super børnebog som forklare hvad diabetes er på en sød og sjov måde!

HEJ VENNER! Jeg har fundet en super sød børnebog om diabetes!

som er skrevet af Rikkie som er en del af diabetes foreningens Børne og familie gruppe. Bogen er rigtig sød og forklare på en simpel måde som børn vil forstå hvad Diabetes er og hvad insulin og kulhydrater har at gøre med diabetes. Jeg har ingen børn selv men en søster på 9 år. Jeg vil klart vise hende bogen! Hun er altid meget interesseret i min diabetes, men jeg syntes at det kan være svært at forklare hende hvordan det fungere så hun forstår. Jeg er sikker på bogen her vil kunne hjælpe :) om ikke andet så vil den hjælpe med at starte en rigtig god samtale om hvad Diabetes egentligt er og betyder :) Jeg har lovet hende at jeg vil tilføjet linket til hendes side hvor man kan finde bogen så den kommer her! Www.rikkie.dk RIGTIG GOD SØNDAG TIL ALLE JER ! STORT KNUS .


75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle