• Lærke Thømming

Idag er DAGEN! - FREESTYLE LIBRE!


HEJ VENNER!

Idag er DAGEN hvor jeg skal ind til Abott og have freestyle libre. Jeg skal teste produktet i en måned. Jeg har planer om at holde jeres opdateret! og lave video på hvordan den virker og evt på hvordan man sætter den på - når jeg lige selv har vænnet mig til nålen :D


Jeg holder jeg selvfølgelig opdateret i aften hvor jeg tager ind til abott kl 18! så hold øje med mig på facebook og instagram! Hvis i har nogle spørgsmål så skriv dem i en kommentar eller besked på insta eller facebook så skal jeg se om jeg kan svare.

Indtil videre glæder jeg mig utroligt meget til at se om det er noget for mig! Jeg tjekker mit blodsukker RIGTIG mange gange om dagen, mine fingre er ofte helt ødelagt, så måske dette er løsningen for mig?

Jeg er dog nervøs for den nye nål jeg skal vænne mig til da jeg er ret nåle skræk (JA det lyder tosset ! :D)

Som sagt jeg holder jer opdateret! Ill keep in touch!

STORT KNUS OG GOD MANDAG!


55 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle