• Lærke Thømming

Freestyle Libre - Førstehånds indtryk


HEJ VENNER ! SÅ ER JEG KLAR med mit førstehånds indtryk af mine første 24 timer med Freestyle libre.

Indtil videre ! går det RIGTIG godt! Den er fantastisk. Jeg behøver ikke prikke mig mere.. prøv at tænke den her tanke.. det eneste du skal have med om morgenen er din freestyle libre og en rapid pen/pumpe. WOW MIND BLOWN... Jeg behøver ikke nødvendighvis have fingerprikker og strips med. fantastisk.

Her kommer de vigtigste facts om freestyle libre.

  • Freestyle libre gemmer dine data og viser dem i et skema over 1 dag, 7 dage 14 dage og 30 dage

  • du skal skifte sensoren på armen - eller hvor du sætter den, hver 14 dag

  • den har en forsinkelse på 5 min

  • så hvis du har brug for at vide hvad du er here og nu fordi du stiger eller falder ekstremt hurtigt, så kan du teste dit blodsukker på din freestyle libre som apparat.

  • der er ingen rigtig nål, nålen er blød og gør ikke ondt!

  • den er vandtæt ned til 1 meter, så gå bare glad i bad!

  • der er tendens piler som viser om du er på vej op eller ned! COOL! hjælper meget

  • Du definere selv et område hvor du gerne vil ligge, fx er min på 5-10 :)

  • efter påsætning skal du vente 1 time før den er klar - men i mellemtiden kan du bruge strips til din freestyle libre som også er apparat.

  • du kan scanne/måle igennem tøj og jakker! OGSÅ VINTERJAKKER!

Idag har jeg tjekket mit blodsukker 3 ud af mine 50 scaninger også på mit gamle blodsukker apparat. her under på billeder kan i se hvor enig freestyle libre er :) HUSK alle blodsukker apparater godtager vi at have helt op til 15% afvigelse , freestyle libre ligger på 11,4% :) og for mig har den lille smule intet at sige for min behandling. ALT I ALT 5 stjerner fra mig!


2 af dem er lige efter hinanden, jeg vaskede lige hænder ind i mellem hihi.

se også min video, hvor jeg viser hvordan den virker og fortæller mine tanker ! :)

GOD AFTEN!841 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle