• Lærke Thømming

Freestyle libre bevilling, Let the games begin! 💙✨Hej venner! 💙 ✨ Ligesom rigtig mange andre skal jeg nu søge om at få bevilliget min frestyle libre! Jeg ringede idag til københavns kommune som først og fremmest fortalte mig at de har givet afslag til ALLE som har ansøgt. 10 har nu anket. Jeg fortalte hende at min strips udbyder har givet mig den information at jeg burger 5800 strips årligt. Det er 15,8 strips om dagen i gennemsnit. - hvis man er over 8-10 strips så er det billigere for kommunen at give mig en freestyle libre end at give mig blodsukker strips. Så forslog kommunen at jeg skal have en insulin pumpe hvis jeg har behov for at teste så mange gange dagligt, så er det jo fordi jeg er dårligt reguleret. (undre mig,.. hvornår er de blevet læger??) ((det har nok mere noget at gøre med at det er regionerne som skal betale mig en pumpe og ikke kommunen) For mig er det hormoner og følelser som gør at mit blodsukker KONSTANT er stigende eller faldene, det betyder at jeg har brug for hurtigt at kunne tjekke mit blodsukker heletiden. og det er netop her at freestyle libre bl.a har hjulpet mig RIGTIG MEGET. MEN > Jeg har prøvet pumpe før, den nået jeg at have i ca. 2 måneder. Min langtidprøve steg helt vildt i de 2 måneder. Derfor turde de ikke lade mig have den mere. Jeg fortalte også kommunen at jeg kommer hos steno hver 2-3 måned fordi mine blodsukre skal kontrolleres ofte for de ikke kommer ud af kontrol. Efter alle de her faktorer var blevet nævnt syntes hun alligevel at jeg skulle sende hende en ansøgning og se hvad der sker (Det havde jeg tænkt mig at gøre under alle omstændigheder! jo flere der søger jo større bliver presset på lovgivningen og på kommunerne så de kan BLIVE NØD TIl at finde en løsning) Så har du diabetes? så søg om en libre hos kommunen! Ligemeget hvor meget de siger at du får et afslag så gør din ansøgning stadig en forskel! VI SKAL HAVE EN LOVÆNDRIG OG DET ER NU!!! Kære libre du har ændret mit liv for good. Jeg håber sådan jeg får lov at beholde dig. Det lyder som om det bliver en lang kamp, men den tager jeg gerne op for at undgå alle de prik og alt det blod i min hverdag! Er du måske interesseret i at se min video/læse mit indlæg om mit førstehånds indtryk af freestyle libre, så klik på linket her! http://www.mindiabetes.dk/single-post/2016/08/16/Freestyle-Libre---F%C3%B8rsteh%C3%A5nds-indtryk


2,695 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle