• Lærke Thømming

Flextouch pen, hvad er nu det? 💙✨


Hej venner! 💙✨ Måske er nogle af jer allerede løbet ind i/ har set den nye flex touch pen! Flex touch er tiltænkt mennesker som har svært ved at trykke enhederne ud af sin insulin pen. Men hallo jeg syntes også de er VILDT SEJE og nemme at håndtere! Når man ruller op på det antal enheder man skal bruge bliver pennen ikke længere så den er langt nemmere at holde på! og når man trykker ned er det super nemt at trykke enhederne ud, det går super hurtigt at få alle enheder ud selvom man fx skal bruge 42 enheder tresiba (som jeg tager) De bliver presset ud på 3 sekunder. og jo kortere tid jeg skal have nålen inde i mit lår jo bedre (agree? YES) Den nye flex touch pen er tykkere end den normale flexpen, mit første hånds indtryk var EJ HVORFOR HAR DE LAVET MINE TRESIBA SÅ TYKKE! SÅ FYLDER DE MERE I TASKEN! ØV! .. men så tog jeg tresiba for første gang ever.. og den her flex touch teknologi er 100% det værd! :-) Jeg har hørt at hvis man ønsker sig flextouch som rapid så skal man have sin sygeplejerske til at skrive det på ens recept. Tresiba kommer vist kun i Flextouch :-) God dag! 💙✨
338 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle