• L√¶rke Th√łmming

Flextouch pen, hvad er nu det? ūüíô‚ú®


Hej venner! ūüíô‚ú® M√•ske er nogle af jer allerede l√łbet ind i/ har set den nye flex touch pen! Flex touch er tilt√¶nkt mennesker som har sv√¶rt ved at trykke enhederne ud af sin insulin pen. Men hallo jeg syntes ogs√• de er VILDT SEJE og nemme at h√•ndtere! N√•r man ruller op p√• det antal enheder man skal bruge bliver pennen ikke l√¶ngere s√• den er langt nemmere at holde p√•! og n√•r man trykker ned er det super nemt at trykke enhederne ud, det g√•r super hurtigt at f√• alle enheder ud selvom man fx skal bruge 42 enheder tresiba (som jeg tager) De bliver presset ud p√• 3 sekunder. og jo kortere tid jeg skal have n√•len inde i mit l√•r jo bedre (agree? YES) Den nye flex touch pen er tykkere end den normale flexpen, mit f√łrste h√•nds indtryk var EJ HVORFOR HAR DE LAVET MINE TRESIBA S√Ö TYKKE! S√Ö FYLDER DE MERE I TASKEN! √ėV! .. men s√• tog jeg tresiba for f√łrste gang ever.. og den her flex touch teknologi er 100% det v√¶rd! :-) Jeg har h√łrt at hvis man √łnsker sig flextouch som rapid s√• skal man have sin sygeplejerske til at skrive det p√• ens recept. Tresiba kommer vist kun i Flextouch :-) God dag! ūüíô‚ú®