• Lærke Thømming

Accu-chek s nye finger prikkerAccu Chek har lavet en ny finger prikker. og her må jeg være ærlig, jeg har endnu ikke selv prøvet den af, men jeg holder øjne og øre åbne og høre at det som folk rigtig gerne vil vide er hvor meget mindre den er end den gamle fastclick. Så jeg fandt det her billede til jer. Jeg har fundet en video til jer som viser hvordan Accu-chek fast klik virker, jeg ved ikke om det er den gamle lange version eller den nye korte de viser her i animations videoen men så kan i, ihvertfald se de andre funktioner den også har. bl.a det her med at der sidder 6 nåle inde i den, så det er kun hver 6. gang du skal skifte nål! skide smart! (det har jeg også i min egen, den er også fra accu chek men hedder multiclik! ) og det er bare et MUST for mig nu. jeg vil aldrig gå tilbage til en finger prikker hvor jeg skal skifte nål hver gang mere.166 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle