• Lærke Thømming

Lavt blodsukker, hvorfor er chokolade ikke den bedste løsning?


Hej Venner! Jeg lærte først selv det her for cirka et år siden. Så tænkte der måske var andre som ikke ved det. Chokolade smager rigtig godt, men det er ikke så godt til et lavt blodsukker, JAMEN HVORFOR LÆRKE?? Jamen det er fordi at der er så meget fedt i chokolade at det tager kroppen lang tid at optage sukkeret i chokoladen.. altså pga fedtet.


JAMEN HVAD SÅ ISTEDET? Mentos! mentos er rigtig gode til lavt blodsukker hvis man ikke er så meget til druesukker og er blevet sindsygt træt af juice. Mentos er også nemme at have med sig i lommen. Jeg har også hørt om nogle som godt kan lide at bruge Jelly Beans, fordi de er små og det er nemt at kontrollere PRÆCIST hvor mange kulhydrater man får pga størrelsen.


HVAD ER JEG SELV TIL? Jeg kan faktisk aller best lide juice.. men det fylder rigtig meget i en taske og vejer som en krig. Så jeg drikker juice fra mit juice lager hvis jeg er hjemme. Når jeg er ude så har jeg druesukker med mig, hvis jeg har mentos med så spiser jeg dem i løbet af dagen når jeg bliver slik sulten (haha) så det dur ikke. Druesukker der imod smager ikke særlig godt, jeg kan godt spise dem, men de smager ikke godt.. Så dem kan jeg sagtens have med i tasken uden at spise dem som snack i løbet af dagen. MAN KAN OGSÅ.. Man kan selfølgelig også bare drikke et stort glas mælk og spise et æble, men når jeg først er lav så SKRIGER hele min krop SPIS SUKKER ELLER VI KRADSER AF. Så det der med at side i 20 min og vente på at sådan et glas mælk eller et æble virker, det dur ikke for mig. Jeg skal have sukker, sukker. Hvis man kan det andet så syntes jeg i/du er skide sej, også skal du bare forsætte, det er bare mig som er svag når jeg først bliver lav. Det anbefaldet fra højre magter at man spiser 15 gram kulhydrater, så venter 15 min og tjekker blodsukkeret for at se om det er kommet op. Hvis det stadig er under 4 skal man gentage. spise 15 gram kulhydrat og tjekke efter 15 min.420 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle