• Lærke Thømming

Influenza Vaccine // Hva sys du Lærke? 😃💙✨ 🍁🍂🍃Hej Venner! 😃💙✨ 🍁🍂🍃

Nu skifter bladene farve, vinden er vendt tilbage og tempreturen falder, og det betyder for mange med diabetes INFLUENZA VACCINE TID! 😃😃😃💙✨ 🍁🍂🍃

Får du vaccinen Lærke?

Nej det gør jeg ikke, men er det fordi jeg syntes det en dårlig idé? nej! Jeg bliver bare aldrig rigtig influenza syg 7,9,13!! - Jeg får hoste og ondt i hovedet og snot i lange baner.. træt.. men jeg får ikke feber. For mig er influenza først rigtig slemt i forhold til min diabetes hvis jeg får feber, og det har jeg ikke haft i rigtig rigtig mange år! (heldig i know) ((7,9,13!!)) 🍁🍂🍃

Hvis du er typen som en gang årligt ligger syg en uges tid med influenza og feber, eller hvis snot bare påvirker dit blodsukker helt vildt, så ville jeg klart anbefale at få influenza vaccinen!

((Vidste du at influenza vaccinen er gratis hvis du har Diabetes? både type 1 og 2 HURRA! Fra 1. Oktober)) Du skal bare tag telefonen og ringe til din praktiserende læge og bede om vaccinen!

Jeg bliver så glad af det her vejr.. nogle sys måske det er rigtig øv det bliver gråt.. men jeg elsker halsterklæder, te, lange ærmer og bukser, store flotte frakker og alt som følger med! (også når det er lidt regn, bare det ikke er for meget) 🍁🍂🍃

KNUS FRA MIG! 😃💙✨


192 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle