• Lærke Thømming

Insulin Pumpe oversigt!


Hej venner! 😃 📟

Idag har jeg skrevet et indlæg om hvad de forskellige pumper (som jeg kender) kan! ✨💙

Animas: ✨💙 📟

Animas pumper er kendt for de er vandtætte også har de nogle sjove farver! Jeg ved ikke så meget om Animas pumper andet end disse faktorer, men de siger ude i byen at det er en rigtig god pumpe!

Den søde steno pumpe mand sagde at Animas pumperne er gode fordi de ALTID virker og andre har fejl, de køre bare!


Medtronic: ✨💙 📟

Medtronics pumper er også vandfaste, de kan også fås i nogle forskellige farver også snakker de samme med Contour link blodsukkerapparat. Det vil sige at dit blodsukker bliver overført til pumpen, så du ikke skal taste det ind, og altid kan se dit seneste blodsukker på din pumpe.

Medtronic har lavet en pumpe som er i danmark som hedder 640 som kan stoppe med at give insulin hvis du bliver lav. fx om natten. Så begynder den at give insulin igen når blodsukker er steget. SÅ SMART! Det kræver at man også har en medtronic sensor.


Omnipod: ✨💙 📟

Er kendt for er den er "trådløs" Den har ingen slange. og man ser ikke nålen når den skyder nålen ind. Det gør den nemlig selv. Du trykker bare på en knap :) omnipod snakker ikke sammen med sensore. (omnipod er den pumpe jeg skal have i uge 10)


Accu-check: ✨💙 📟

Jeg ved igen ikke så meget om Accu-check pumper!

Accu-checks pumper bruger insulin ampuller. Så du tager bare den gamle ud og sætter en ny i. Hvor man med medtronics pumper selv skal opfylde insulin ind i pumpen fra et hætteglas. Accu checks pumper er koblet sammen med et accu check blodsukker apparat som snakker sammen med pumpen.


Det er ikke så meget jeg ved om pumperne! så i er mere end velkommen til at skrive her under hvorfor lige præcis jeres pumpe er bedre end de andre 😃 📟 Husk at alle er forskellige, heldigvis er der mange pumper på markedet, så der er noget til hver smag!

I uge 10 får jeg fingrene i omnipod og jeg vil selvfølgelig holde jeres opdateret på hvordan det går! husk at følg mig på instagram #MinDiabetes og snapchat, tilføj mig: MinDiabetes, så kan i følge mig fra dag til dag! 😃 📟

KNUS! ✨💙 😃

#insulinpumpe #insulinpumper #medtronic #omnipod #accucheck #animas

1,902 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle