• Lærke Thømming

Ungegruppen: Girls night!
Kalder alle mine girls! ♥ d. 24 November har diabetesforeningens ungegruppe, arrangeret et super fedt event! De holder nemlig girls night! (bare rolig de har massere af drenge events også :P zombie løb, skyde lerduer osv..)

ANYWAYS! Man kommer, man møder en HELT masse andre tøser med type 1 diabetes, så kommer der en sød diabetes terapeut, som jeg har mødt , hun er SÅ sød og dygtig og har selv type 1 diabetes! så she knows us!

Man hygger sig, man drikker måske et glas vin, eller en sodavand, spiser nogle snacks i masse vis! og så snakker vi om hvad der er op og ned i hverdagen med diabetes, tøse hormoner og diabetes og alt muligt andet som comes to mind når man tænker tøser og diabetes!

begivenheden på facebook er desværre ved en fejl lavet til en lukket begivenhed og kan ikke laves om! dammit.. men vi vil rigtig gerne invitere jer allesammen alligevel! Derfor dette indlæg!

Det er Sophie Hindkjær som har stået for det her event, hun er super sød! hun eeeeer.. jeg tror sophie er 22 år gammel og har haft diabetes siden gymnasiet? (åh nej Sophie bank mig ikke i hovedet hvis jeg husker forkert!) Hun er ihvertfald SKØN!

og det er hende i skal skrive til hvis i gerne vil med til girls night!

Man kan finde hende på facebook lige her og skrive hende en besked:

https://www.facebook.com/SophieHindkjaer?fref=ts

Eller man kan sende hende en sms på hendes mobil:

20955597

Hvis der er noget i er i tvivl om så skriver i som altid også bare til mig på instagram eller facebook eller på snapchat, yes i am everywhere! hihi. men sophie ved langt mest om dette event, jeg har bare lovet at skrive om det her så ALLE som har lyst til at komme ser eventet.

Hvis du gerne vil inviteres til begivenheder som denne på facebook fremover så skal du melde dig ind i ungegruppens facebook

den finder du her:

https://www.facebook.com/groups/unghovedstaden/?fref=ts

Hvis du ikke bor i hovedstaden og høre til en af de andre ungegrupper (som også laver super fede events hele tiden!) så kan du finde de ungegrupper på facebook på disse links!

Syddanmark https://www.facebook.com/groups/26148774599/?fref=ts

Midtjylland https://www.facebook.com/groups/diaungmindt/?fref=ts

Nordjylland https://www.facebook.com/groups/diabungnord/?fref=ts

Sjælland https://www.facebook.com/groups/148543075548076/?fref=ts

Det er lidt svært at læse hvad der står på screen shottet så jeg har også kopieret alt teksten ind her:

♥ Girls Night In ♥ 24. november klokken 18:00 - 21:00 Så er det tid til endnu en Girls Night In :D :D Vi kender det nok alle; Når livet går fantastisk og lækkert, fylder diabetes ikke særlig meget, men når kæresten går fra en, man træder i en hundelort eller det hele bare bliver lidt for meget, så kan diabetes føles helt uoverskueligt og så uretfærdigt! Psykisk kan diabetes være en rigtig stor belastning, derfor vil vi gerne invitere ALLE PIGER til et glas vin og snak om sex, usikkerhed, ensomhed, stress og nogle af de psykiske aspekter af sygdommen som vi ikke synes der bliver snakket nok om. Denne aftenen vil byde på oplæg fra psykoterapeut Louise Olsen, som selv er type 1 diabetiker (www.lisbeth-terapi.dk) og hamrende dygtig hvad angårkombinationen mellem psyken og diabetes! Hun vil fortælle bredt om psyken og diabetes, herunder diabetesstress, spiseforstyrrelser, angst og ensomhed. Efter oplæget vil der være tid til spørgsmål, erfaringsudveksling og bare helt igennem hygge! Man kommer bare som man er, der er ingen forventninger til at man deltager aktivt, man må meget gerne bare komme og lytte hvis man vil. Der er plads til ALLE! Der vil være snacks og lidt drikkelse under hele aftenen, hvorfor deltagelse koster 30 kr. Disse kan overføres på Mobilpay på 20955597 (Til Sophie Hindkjær). Vi mødes kl 18:00 i Cafe Suk på Skindergade 26, kld og fortsætter så længe vi har lyst. Skriv endelig til Sophie Hindkjær her på Facebook hvis du har nogle spørgsmål eller noget :) Vi glæder os helt vildt til at se jer til dette fantastiske event! Mange knus Ungegruppen region hovedstadens bestyrelse

KNUS FRA MIG!


159 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle