• Lærke Thømming

Mine favorit snacks med få kulhydrater 😃💙


Hej Venner! 😃💙 nogle gange er det meget fedt at kende nogler alternativer til bare at kværne en pose chips eller en marabou. Så her goes de ting som jeg spiser lige for tiden med få kulhydrater i. Hvis i kender nogle gode snacks med få kulhydrater så skriv dem til mig på Facebook elller insta, eller snap! så kan jeg tilføje dem til listen her! 😃


1 portion à 4 g indeholder <0,5 g kulhydrat

1 bolche = 0,5 kulhydrater

Jeg er ikke den store "sukkerfrie ting" spiser. men de her er faktisk helt iorden! 😃 Der er 0,5 gram kulhydrat i 1 bolche 😃 Dem kan vi godt nappe et par stykker af.. de her er med lakrids smag, men jeg ved man kan få i forskellig smage.. 💙De her er der en smule kulhydrater i, men jeg syntes ikke det er særlig meget.. 6 gram kulhydrat for en hel pose! 😜 det ihvertfald langt under hvad mange andre af mine snacks har. 😃💙


Den her sys du måske er lidt ulækker.. men det lige indtil du ser hvor få kulhydrater der er i. jeg kan desværre ikke finde indholdet på google! men så hut jeg visker så er det kunder 1 kulhydrat.. Det er jo kød og kød har ingen kulhydrater ! Det er ren protein. 😜💙Kims flæske svær! alle slags flæske svær (alle dem jeg har prøvet ihvertfald 💙) de har mega meget fedt, men ingen kulhydrater i. Så hvis nu du er 20 en fredag aften.. Så er flæske svær måske helt iorden 😜


10 g kulhydrater i 100 gram bønner

Dem her er jeg afhængig af for tiden! man kan også købe dem i superbrugsen. Og det ER sushi bønner! jeg putter godt med salt og citron på mine! (det er vist sådan de laver dem hos sushi manden også!,) 😜💙

man kan også finde noget stærkt sovs at putte på, ligesom de gør hos sushi manden. men jeg er en sucker for salt snacks, så de her med salt og citron er LIGE MIG!. 😜 Jeg spiser dem som alternativ til salte chips.

KNUUUUUS 💙💙


1,392 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle