• Lærke Thømming

Blodsukker apparat firmaer i Danmark.


Hej Venner!

Jeg tænkte jeg ville lave sådan et indlæg hvor jeg beskriver hvad jeg mener de store blodsukker apparat firmaer hver især er gode til i Danmark. :-)


Abbott > Abbott er dem som har lavet freestyle libre, men de laver også blodsukker apparater fx frestyle precision, og de er de eneste som laver blodsukkerapparater som du kan teste dine ketoner på, med blod.

God til: Abbotts blodsukker apparater er ret "normale" og fine i designet, jeg syntes at der skal ret meget blod på deres strips. Freestyle libre er jeg super glad for, men det fordi det er en sensor. Mange har et Freestyle blodsukker apparat så de kan teste ketoner når de har brug for det, også et andet apparat som de bruger til hverdag.


Ascensia / Tidligere Bayer > Bayer har skiftet navn til Ascensia. og de er gode til blodsukker apparater som er meget meget præcise. Jeg mener deres nyeste blodsukker apparat er præcis ned til 8%. De er også de første til at have en app til deres blodsukker apparat. Ascensias blodsukker apparater hedder Contour next.

God til: Contour blodsukker apparater er god til dig som ligger rigtig godt i blodsukker og svinger meget lidt. Så for dig er det vigtigt at vide om du er 5 eller 6. eller 7 eller 8. De små udsving kan gøre en forskel for dig. Contour er nemlig meget sikre i deres måling.

Accu-check > er kendt for deres "all in one" blodsukker apparat, som hedder mobile. De har også lavet mange andre blodsukker apparater, men det er dette som mange bruger og er glade for. Der sidder strips inden i og finger prikkeren på siden så det hele er i en.

Accu-check har også lavet et som hedder.. jeg mener det er "insight?" Den kan ihvertfald det at man kan indtaste sin insulin også fortæller den hvor mange aktive enheder du har i kroppen. Det har freestyle libre bl.a også. og den funktion syntes jeg selv er helt fantastisk! Jeg bruger det rigtig meget!

Accu-check er også kendt for deres multiclix og andre finger prikkere! de laver nemlig dem hvor der sidder 4-5 nåle i en trommel, så det er kun hver 4-5 gang du prikker dig at du skal skifte nål. DET SMART! jeg sværger til min multiclix!

God til: Accu-checks mobile blodsukkerapparat er godt til dig som ikke får taget så mange blodsukre fordi du ikke order alle de dimser man skal have frem. Det er nemlig rigtig nemt at bruge. Det er langt fra ligeså sikkert i sine målinger som contour, men hvis det kommer an på om man får taget 4 blodsukre frem for 2 i løbet af en dag, så er det best at få taget de 4 selvom de måske er en smule mere upræcise. (alle blodsukker apparater i danmark lever op til en ISO standard som betyder at de max er 15% upræcise)


#diabetes #blodsukkerapparater #bayer #ascensia #accucheck #abbott

799 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle