• Lærke Thømming

Diabetes og dating


Hej Venner! 💙✨😃

Lad os snakke om dating med Diabetes.

For mig er de store spørgsmål altid: hvordan siger jeg det, hvornår siger jeg det, og hvordan siger jeg det?

🔵HVORNÅR, HVORDAN og HVAD siger man til en ny flirt om diabetes?

Og hvordan håndtere man den reaktion man måske får tilbage.

Jeg har det sådan at når jeg er single og møder en fyr jeg tænker er okay sød - måske det kunne være noget. Så fortæller jeg at jeg har Diabetes så tidligt som muligt.

Det gør jeg FORDI - Nogle mennesker er bare hammer umodne og reagere med "ihh uuh aaah AD" og hvis personen reagere sådan så er personen IKKE for mig. (og heller ikke for dig, trust me) - og hvis personen er en "Ad person" så vil jeg gerne vide det så tidligt som muligt så jeg ikke har investeret mig i den person.

Der findes rigtig mange søde mennesker som ikke reagere sådan og som ikke finder det mærkeligt, eller ser det som en kæmpe katastrofe at vi har diabetes.


💑Min egen kæreste Christoffer fortalte jeg også rigtig hurtigt at jeg har diabetes, det gjorde at på en af vores første dates sagde han "Det der diabetes... Jeg har googlet det.." også havde han 3 spørgsmål klar om hvad jeg må og ikke må. Dagen idag ved han rigtig meget om diabetes fordi han holder øje med mig og kigger med. Jeg fortæller ham også altid når det er noget lort og jeg er sur over det ikke går godt.

👩‍💼 Woman Office WorkerJeg blev single lige inden jeg fik min pumpe. Det var rigtig hårdt fordi nu kunne man jo se at jeg har diabetes og da jeg var yngre fortalte jeg det ikke til særligt mange mennesker i mit liv. Men så var der en som sagde til mig "Hvis du bliver valgt fra pga. du har dem der på armen (pumpe og glucose sensor) så den person kræftedeme dum!" Det gjorde at jeg tænkte "Nåå ja, det nok rigtigt,"

Jeg har prøvet at der er nogle som reagere med AD eller en anden dum kommentar og det kommer du nok også til at opleve. Det vigtigste du husker på er at det er DEM der er noget galt med, ikke dig. Deres reaktion fortæller os mere om dem end vores diabetes fortæller om os. Leave it. THANK YOU NEXT! 💅💅💅

Måske du også syntes det her indlæg er spændende - Det handler om Diabetes og sex.

http://www.mindiabetes.dk/single-post/2019/01/28/Sex-og-diabetes-Ikke-Far-venligt-l%C3%A6se-stof