• Lærke Thømming

Hvorfor er looping ikke for alle?

Ja jeg sagde det - looping er ikke for alle.


men hvorfor nu det Lærke?


🔵Alle loop dokumenterne er på engelsk, du bliver nødt til at kunne engelsk for at kunne sætte dit eget loop op - og for bagefter selv at kunne finde løsninger skulle der opstå et problem med dit loop.

🔵Du kan ikke være teknik forskrækket. Du skal ville og turde hoppe ud i teknik.

Hvis du er typen som går i panik eller bryder sammen når dit internet pludseligt ikke virker eller en app på din telefon "forsvinder" og du nu ikke ved hvad du skal gøre, så kan looping blive en udfordring, da det bliver ret teknisk her.

🔵Hvis du er typen som aldrig ved hvor din telefon er og sjældent husker at oplade den, er looping ikke for dig. I mit loop er der 3 forskellige dele som skal oplades hver dag for at loop virker.

🔵Du skal have sat dig ind i hvad ketoner er og hvornår de opstår så du ikke ender med at få en syreforgiftning skulle noget gå galt.

🔵og sidst men ikke mindst, loop arbejder ud fra de indstillinger du giver den, du skal derfor ville lægge tid og energi i at teste de rigtige indstillinger af. Hvis en af dine indstillinger er "off" / helt ved siden af, så kan loop få rigtig svært ved at rette dit blodsukker ind.

Du skal derfor selv kunne indstille din pumpe indstillinger, din basal, din kulhydrat ratio og din insulin følsomhed.Hvis du har disse på plads, så er du efter mit hovede good to go!132 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle